Kleding voor een stralende zwangerschap, bij Tineke Baby in Roeselare (West-Vlaanderen)

Geniet van een modieuze zwangerschap met de unieke collecties van Noppies in Roeselare. U vindt bij ons de leukste en meest comfortabele zwangerschapskledij. Wanneer uw liefste spruit er is, ontdekt u bij ons de gedroomde kleding voor uw baby; van 0-4 jaar.

 

Toekomstige mama’s

Wij stellen alles in het werk om elke toekomstige mama haar favoriete kleding aan te bieden. Vraag gerust ons advies wanneer u de perfecte zwangerschapskledij zoekt. Wij maken alle tijd voor u vrij en begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bij Noppies ontdekt u prachtige zwangerschapskleding. Wij kiezen voor deze kwaliteitsmerken, omdat elke collectie milieuvriendelijk en sociaal geproduceerd wordt. U straalt de hele zwangerschap door, in bewust en duurzaam vervaardigde outfits.

 

Voor ieders budget

Modieuze zwangerschapskleding hoeft niet duur te zijn. U voelt zich op en top vrouw én prille mama, volledig op maat van uw budget.

We zoeken voortdurend naar de beste balans tussen stijl, comfort én prijs.

 

Babykleding

Spring zeker ook binnen bij Noppies wanneer uw bevalling achter de rug is. Bij ons vindt u ook verfrissende en kleurrijke kindercollecties. Uw kleine spruit voelt zich meteen in zijn of haar nopjes met onze comfortabele truitjes en broekjes. Reken op Noppies voor unieke, sprankelende kinderkleding tot en met de peuterjaren.

 

Bezoek onze winkel voor advies op maat en de leukste kinder- en zwangerschapskleding.

De mooiste positiekleding - baby- & kinderkleding

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review